Dobrze zaopatrzone bufety na trasach oraz posiłek regeneracyjny na mecie
Opublikowane w ndz., 05/09/2021 - 20:46
Dla biegaczy przygotowaliśmy zróżnicowane i dobrze zaopatrzone bufety na trasach oraz posiłek regeneracyjny na mecie.
- Trzy gorące posiłki na trasie biegu na 100 kilometrów.
- Bogaty serwis na trasach, wśród napojów woda, cola, izotonik i herbata.
- Urozmaicone potrawy, dopasowane do upodobań biegaczy.
Serwis znajdzie się nie tylko na trasach biegów górskich. Na dystansach biegów ulicznych, od piątego kilometra Koral Maratonu, półmaratonu, biegu na 15 kilometrów, i Sądeckiej Dychy staną punkty z wodą.
Punkty serwisowe i przepaki na trasach biegów górskich:
- Przehyba,
- Rytro Szkoła,
- Hala Łabowska,
- Krynica,
- Bacówka nad Wierchomlą,
- Hotel Wierchomla,
- Piwniczna – meta
Punkty serwisowe będą dostępne dla uczestników biegów na 36, 61 i 100 kilometrów oraz Iron Run
- Przehyba - bufet - 100/61 km (woda, izotonik, herbata, dextroza, sól, banany, pomarańcze, arbuzy, paluszki, kabanosy, ciastka)
- Rytro/szkoła - bufet + przepak - 100/61 km (woda, izotonik, cola, herbata, dextroza, sól, banany, pomarańcze, arbuzy, ciastka, zupa krem z ciecierzycy)
- Hala Łabowska - bufet 100/61/36 km (woda, cola, izotonik, herbata, dextroza, sól, banany, pomarańcze, arbuzy, paluszki, kabanosy, ciastka)
- Krynica - bufet + przepak dla 100 km (woda, izotonik, cola, herbata, dextroza, sól, mus owocowy, ciastka, ziemniaki z wody)
- Bacówka nad Wierchomlą - bufet 100/36 km (woda, izotonik, cola, herbata, dextroza, sól, dla 100 km: banany, pomarańcze, arbuzy, ciastka)
- Hotel Wierchomla - bufet + przepak dla 100 km + bufet dla 36 km (woda, izotonik, cola, herbata, dextroza, sól, dla 100 km: banany, pomarańcze, arbuzy, ciastka, dla 100 km: zupa krem z zielonych warzyw)
Na mecie w Piwnicznej Zdrój Pasta Party dla zawodników wszystkich dystansów powyżej 20 km. Namiot nr 1. Wejście - na odpowiedni numer startowy. (t.kowalski@festiwalbiegow.pl)