Waffle Bar: Najlepsze kanapki to te z… waffla
Opublikowane w czw., 05/02/2015 - 14:35
Tak twierdzą właściciele Waffle Bar, który dołączył właśnie do festiwalowego programu rabatowego.
Wafle wypiekamy na miejscu według własnej receptury i serwujemy jako osobliwa specjalność na wiele sposobów - na słodko, na słono, z kurczakiem kokosowo-cytrynowym, z wołowiną Angus i gorgonzolą czy w wersji wegetariańskiej. Menu dostosowywane jest do pory roku.
Nasze potrawy przygotowujemy ze swieżych, sezonowych warzyw i owoców. Wołowinę Red Angus kupujemy u najlepszego rzeźnika w Warszawie - The Crazy Butcher.
Co miesiąc pojawia się nowy waffel - waffel miesiąca.
Mamy różne rodzaje ciasta (pszenne, wegańskie, razowe i bezglutenowe), które codziennie robimy ze świeżych jaj, mąki, mleka i starannie dobranych przypraw. Wszystkie sosy, konfitury wegańskie, bitą śmietaną z mleka kokosowego i jogurt z mleka sojowego również robimy sami według własnych receptur.
Wpadajcie do nas na niezapomniane doznania kulinarne :)
Zapraszamy biegaczy! Dla posiadaczy Karty Biegacza przygotowaliśmy 20-procentowy rabat na nasze waffle (z wyłączeniem napojów, alkoholu).
Adres: Al. Jerozolimskie 4, Warszawa
Telefon: 505 329 346
Internet: www.wafflebar.warszawa.pl
Facebook: https://www.facebook.com/WaffleBar.Warszawa?fref=ts